Εταιρεία

Η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή κτιρίων και οικοδομικών κατασκευών. Στα πλαίσια κάλυψης των αναγκών των πελατών της, αναλαμβάνει όλη την διαχείριση του κάθε έργου έχοντας την ευθύνη μέχρι την τελική παράδοση φροντίζοντας πάντα να διατηρεί την σωστή ποιότητα , τον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης και το σωστό κόστος.

Ξεκίνησε το 1983 και το 2002 εξελίχτηκε σε Α.Ε . ξεκινώντας μια νέα προοπτική στην πορεία της. Απασχολεί ένα άριστα καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με γήπεδο 3000 m2 με 250 m2 γραφεία και 500m2 αποθήκη, μηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο ανανεώνει και εμπλουτίζει συνεχώς ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες των έργων της και την επίτευξη των στόχων της.

karypides

Η εταιρεία προσπαθώντας να βελτιώσει την οργάνωση , τις υποδομές και να διευρύνει διαρκώς τους ορίζοντες της έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 : 2000 και αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Κύπρο μηχανήματα αδιατάραχτης κοπής της Γερμανικής εταιρίας GOLZ.

 

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός 2014

*Για να δείτε τον ισολογισμό πατήστε πάνω στον σύνδεσμο.