Κατασκευές

Βασικό τομέα απασχόλησης της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΤΕ αποτελούν οι κατασκευές βιομηχανικών κτηρίων. Έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου την κατασκευή των κτηρίων από την σχεδίαση μέχρι και την υλοποίηση όλων των υποδομών της, βασιζόμενη πάντα στις προδιαγραφές που επιθυμούν οι πελάτες. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό που έχει στη διάθεση της, το οποίο είναι καταλλήλως καταρτισμένο στα θέματα της βιομηχανικής κατασκευής, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υπόσχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία κατέχει μεγάλη πείρα στην κατασκευή βιομηχανικών κτηρίων κατασκευασμένων εξ’ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα με τη χρήση μεταλλότυπου όπως και μεταλλικών κτηρίων από μεταλλικό σκελετό ή οπλισμένο σκυρόδεμα με επικάλυψη πάνελ και πλαγιοκάλυψη τοιχοποιίας ή πάνελ. Έναν επιπλέον τομέα εξειδίκευσης της ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΤΕ αποτελεί η κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, είτε με απλή λείανση (με ελικόπτερο), είτε με εποξειδική επίστρωση.

Ακόμη, η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή αποθηκών, logistic και ψυκτικών θαλάμων. Φυσικά η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΤΕ αναλαμβάνει και μεμονωμένες επισκευές και πάσης φύσεως τεχνικές εργασίες, όπως η διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου, όχι μόνο σε βιομηχανικά κτήρια, αλλά και σε οικοδομές, κατοικίες και καταστήματα. Μέσα στις δραστηριότητες της εταιρείας βρίσκονται και οι κατασκευές κεραμοσκεπών στέγης, καθώς και οι αναπαλαιώσεις κτηρίων.

Η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΤΕ από το 2006 πιστοποιείται από ISO 9001.